Metsästys

Riistamiehet, ennen kuin lähdette metsästämään katsokaa rajoitukset: Suomen Riistakeskus

Hirviporukat

Naamankylän johtaja: Antti Rimpeläinen

Länsi-Timosen johtaja: Erkki Hukkanen

Kaikilla jäsenillä on mahdollisuus osallistua joko Länsi-Timosen tai Naaman hirviporukkaan. Vuoden 2020 hirvijahtiin on ilmoittauduttava 31.12.2019 mennessä hirviporukan johtajalle.

Kovan tuulen tai kuivuuden aikana avotulen sytyttäminen on kielletty. Kasvavien puiden tai kelojen kaataminen on kielletty. Kalasääski- ja kotkapariskuntien pesiä on suojeltava.

Naamankylän Kalastajaseura myy kalastus- ja sorsastuslupia Kortejärvelle.Tarkista ohjeistus ko. seuran jäseniltä. Kalastajaseuran maksut tulee suorittaa tilille: OP Utajärvi 549007 – 5246338

Älä lähde syksyllä metsälle ennen kuin tiedät kesäkokouksen päättämistä metsästyksen rajoituksista ym. päätöksistä. Osallistu päätöksentekoon seuran vuosi- ja kesäkokouksissa sekä talkoisiin.

Seuran jäsen on velvollinen estämään luvattoman metsästyksen seuran alueille.

Seuraa tiedotuksia myös seuran kotisivuilta os. www.oulunriistamiehet.org

Viestit sähköpostitse sihteerille osoitteeseen pasi.jussila@kantakoski.fi

Ilmoita 31.12. mennessä sihteerille koirasi kokeissa saamat pistemäärät kiertopalkintojen jakamista varten (Ajavat koirat, kana- ja hirvikoirat).

Saalistilastot on ilmoitettava vuosittain sihteerille (seuran sääntöjen 5 § velvoite). Edellisen vuoden saalistilasto on ilmoitettava sihteerille viimeistään 7.1.

Ilmoita sihteerille sähköpostiosoitteesi osoitteeseen pasi.jussila@kantakoski.fi