Metsästys

Riistamiehet, ennen kuin lähdette metsästämään katsokaa rajoitukset: Suomen Riistakeskus

Hirviporukat

Naamankylän johtaja: Antti Rimpeläinen

Länsi-Timosen johtaja: Erkki Hukkanen

Kaikilla jäsenillä on mahdollisuus osallistua joko Länsi-Timosen tai Naaman hirviporukkaan. Vuoden 2025 hirvijahtiin on ilmoittauduttava 31.12.2024 mennessä hirviporukan johtajalle.

Kovan tuulen tai kuivuuden aikana avotulen sytyttäminen on kielletty. Kasvavien puiden tai kelojen kaataminen on kielletty. Kalasääski- ja kotkapariskuntien pesiä on suojeltava.

Pelloille joilta sato on korjaamatta ei saa mennä. Vältä haulikolla ampumista pelloilla. Muovinen hylsy ja välitulppa rehun seassa on terveysriski karjalle. Jokainen metsästäjä on velvollinen siivoamaan roskansa.

Kaikille metsästäjille suositellaan huomiovärin käyttämistä kaikessa metsästyksessä.

Naamankylän Kalastajaseura myy kalastus- ja sorsastuslupia Kortejärvelle.Tarkista ohjeistus ko. seuran jäseniltä. Kalastajaseuran maksut tulee suorittaa tilille: OP Utajärvi 549007 – 5246338

Älä lähde syksyllä metsälle ennen kuin tiedät kesäkokouksen päättämistä metsästyksen rajoituksista ym. päätöksistä. Osallistu päätöksentekoon seuran vuosi- ja kesäkokouksissa sekä talkoisiin.

Seuran jäsen on velvollinen estämään luvattoman metsästyksen seuran alueille.

Seuraa tiedotuksia myös seuran kotisivuilta os. www.oulunriistamiehet.org

Viestit sähköpostitse sihteerille osoitteeseen sihteeri.orm@gmail.com

Ilmoita 31.12. mennessä sihteerille koirasi kokeissa saamat pistemäärät kiertopalkintojen jakamista varten (Ajavat koirat, kana- ja hirvikoirat).

Saalistilastot on ilmoitettava vuosittain sihteerille (seuran sääntöjen 5 § velvoite). Edellisen vuoden saalistilasto on ilmoitettava sihteerille viimeistään 7.1.

Ilmoita sihteerille sähköpostiosoitteesi osoitteeseen sihteeri.orm@gmail.com